Kolację przygotowało 8 szefów kuchni z Wild&Root Food Project. W ten dzień kucharze, kelnerzy i obsługa hotelu pracowali charytatywnie - za co ogromnie DZIĘKUJEMY!!! ❤️❤️❤️
Podczas wydarzenia goście mieli możliwość uczestnictwa w aukcjach, gdzie wylicytowali:
⭐️ Voucher do Izakaya sushi - 2500 PLN
⭐️ Bukiet kwiatów zrobiony przez babcię Frania - 8500 PLN
⭐️ Voucher do Restauracji Jakubus - 3000 PLN
⭐️ Zaproszenie do Strefy VIP podczas Mistrzostw Polski w Skokach przez Przeszkody - 2600 PLN
⭐️ Voucher na przejażdżkę Teslą X - 2100 PLN
⭐️ Spinki do koszuli i poszetka - 5000 PLN
⭐️ Obrazy z muliny - 18 100 PLN
⭐️ Felgi od Ronal Group - 3000 PLN
????Łączna kwota jaką udało się uzbierać dla Franka to 173.450 PLN*
*jest to suma wejściówek, licytacji oraz czeku.
Pieniądze zostały już przekazane dla Frania.
???Przyszedł czas na podziękowania:
???Dziękujemy wszystkim gościom, którzy uczestniczyli w kolacji, tym samym pokazując swoje dobre serce!
???Dziękujemy Panu Paweł Kukiz, że w imieniu Fundacji "Potrafisz Polsko" przekazał tacie Frania - czek na kwotę 100.000 PLN oraz za współorganizację tego wydarzenia.
???Dziękujemy partnerom i sponsorom tego wydarzenia: Wild&Root Food Project, Bidfood Farutex, a'Gusto, Olejarnia Brzezinki, Zamek Topacz, GoTesla, Fusion Gusto Polska, Restauracja Przystań & Marina, Food Star, Koziołkowo, Atelier Manufaktura, Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna", Młyn Idzikowice, Zakwas Studio, Cudo Kombucha Tea, Willa Win, Cisowianka, Izakaya Kiełczów, Nowicki Naturalnie, Beksien Przetwórnia, Ronal GROUP, Richolz.
Dziękujemy patronom medialnym: 24opole, Nowa Trybuna Opolska NTO, Onet, Portal Namyslowianie.pl
Dziękujemy Panu Artur Musiał za piękną fotorelację.
Dziękujemy Panu Grzegorz Zmarzły za profesjonalne poprowadzenie wydarzenia.
Dziękujemy Dr Sax za oprawę muzyczną.
Dziękujemy M.Misiak - Pracownia florystyczna za piękne kwiaty.
Dziękujemy wszystkim zaangażowanym pracownikom Hotel & Restauracja Jakubus.