fbpx

Zapraszamy na wyjątkowy cykl kolacji degustacyjnych Mistrzów Kuchni!


Już 6 kwietnia 2019 roku, punktualnie o godzinie 18:00, rozpoczynamy serię niepowtarzalnych spotkań, w najpiękniejszych lokalizacjach Opolszczyzny i Dolnego Śląska.
W ramach kulinarnych seansów degustacyjnych, uczestnicy otrzymają 5 perfekcyjnych setów stworzonych z wykorzystaniem najlepszych ekologicznych produktów regionalnych. Mistrzowie Kuchni oraz doskonałe regionalne produkty gwarantują doznania smakowe, które na długo zostaną w Państwa pamięci!

Koszt udziału w seansie degustacyjnym Wild&Root Food Project – 140 zł / osoba.
Wymagana rezerwacja miejsc w recepcji Hotelu JAKUBUS – ilość miejsc ograniczona.


Kalendarz wydarzeń:
6.04.2019 Hotel JAKUBUS Jakubowice koło Namysłowa
16.05.2019 Restauracja Marina Wrocław
13.06.2019 Restauracja Spichlerz Zamek Topacz koło Wrocławia

Akceptuję
'Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.'
English English German German Polish Polish Russian Russian