Zapraszamy na pierwszą kolację degustacyjną poświęconą słodkowodnym rybom z województwa opolskiego. To wyjątkowe wydarzenie kulinarne na stałe zagości w kalendarzu Hotelu Jakubus, celebrując lokalne tradycje i najwyższą jakość regionalnych produktów.
- Autorskie menu degustacyjne – dania inspirowane bogactwem opolskich jezior i rzek, przygotowane przez naszych doświadczonych szefów kuchni.
- Perfekcyjnie dobrane kompozycje smakowe – unikalne połączenia tradycji z nowoczesnymi technikami kulinarnymi.
- Lokalne produkty, autentyczne smaki– świeże, ekologiczne składniki prosto od regionalnych dostawców.
- Kameralna atmosfera i niezapomniane wrażenia – idealne połączenie wyrafinowanej kuchni i relaksu w otoczeniu natury.
Nie przegap okazji, aby odkryć smaki opolskich ryb słodkowodnych w wyjątkowej odsłonie!
Zarezerwuj nocleg bezpośrednio i otrzymaj rabat 100 zł na hasło "Ryba"!
Rabat w wysokości 100 zł dotyczy noclegu w terminie 28-30.03.2025. Rabat obowiązuje za każdą dobę pobytu i jest naliczany od ceny podstawowej obowiązującej w danym dniu.
29.03.2025 godz.18
Cena 179 ł/os
Zarezerwuj swoje miejsce już dziś!
+48 728 546 001
jakubus@jakubus.pl