29.03.2025

Zapraszamy na pierwszą kolację degustacyjną poświęconą słodkowodnym rybom z województwa opolskiego. To wyjątkowe wydarzenie kulinarne na stałe zagości w kalendarzu Hotelu Jakubus, celebrując lokalne tradycje i najwyższą jakość regionalnych produktów.

  • Autorskie menu degustacyjne – dania inspirowane bogactwem opolskich jezior i rzek, przygotowane przez naszych doświadczonych szefów kuchni.
  • Perfekcyjnie dobrane kompozycje smakowe – unikalne połączenia tradycji z nowoczesnymi technikami kulinarnymi.
  • Lokalne produkty, autentyczne smaki– świeże, ekologiczne składniki prosto od regionalnych dostawców.
  • Kameralna atmosfera i niezapomniane wrażenia – idealne połączenie wyrafinowanej kuchni i relaksu w otoczeniu natury.

Nie przegap okazji, aby odkryć smaki opolskich ryb słodkowodnych w wyjątkowej odsłonie!

Menu deguststacyne tutaj

Zarezerwuj nocleg bezpośrednio i otrzymaj rabat 100 zł na hasło "Ryba"!

Rabat w wysokości 100 zł dotyczy noclegu w terminie 28-30.03.2025. Rabat obowiązuje za każdą dobę pobytu i jest naliczany od ceny podstawowej obowiązującej w danym dniu.

29.03.2025 godz.18

Cena 179 ł/os

Zarezerwuj swoje miejsce już dziś!
+48 728 546 001

jakubus@jakubus.pl